›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Pääkirjoitus: Juhlat täynnä iloa, yhteyttä ja Jumalan läsnäoloa

Tänäkin vuonna suomalaiset ovat maailman onnellisimpia ihmisiä. Tutkimus on sen osoittanut jo usean vuoden ajan peräkkäin.

Suomen Vapaakirkon vuosikalenterin suurimmat juhlat lähestyvät! On siunaus ja etuoikeus kokoontua yhteen muiden uskovien kanssa, jotka tulevat paikalle joka puolelta Suomea. Haluan omalta osaltani toivottaa jokaisen tervetulleeksi juhlille, joiden uskon voivan kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen!

 

Tänä vuonna kesäjuhlien teemana on Valloittava seurakunta. Tämä näkyy muun muassa siinä, että muutamasta tilaisuudesta ovat vastuussa paikalliset seurakunnat. Toki teema tulee esiin eri tavoin kaikessa, mitä juhlilla näkyy ja kuuluu, koska jokainen meistä on (toivottavasti) jonkun seurakunnan yhteydessä ja sitä kautta elää uskoaan ja kutsuaan todeksi arjessa. 

Toivon, että nämä juhlat osaltaan voisivat olla rohkaisemassa jokaista kohti syvempää seurakuntayhteyttä ja arkea muiden uskovien kanssa. Me kaikki edustamme Jeesuksen seurakuntaa siellä, missä olemme ja toimimme.

 

Ajattelen, että kesäjuhlien ytimessä on se, että kristittyinä, Jeesuksen seuraajina kokoonnumme yhteen rukoilemaan, ylistämään, palvomaan ja kohtamaan Jumalaa. Tämä tapahtuu päälavalla monien eri tilaisuuksien kautta sekä rinnakkaistilaisuuksissa ja tapaamisissa ja miksei vaikkapa kahviteltassa tai juhlakentällä. Rukoillaan jo etukäteen, että Pyhä Henki saisi olla läsnä jokaisessa hetkessä ja muuttaa meitä pysyvästi. 

Kesäjuhlilla tärkeässä arvossa ovat luonnollisesti myös ihmisten väliset kohtaamiset. On upeaa tarjota paikka ja ympäristö, jossa voimme tavata vanhoja ja uusia tuttuja, ja yhdessä heidän kanssaan tulla Jumalan kasvojen eteen. Meidän ajassamme puhutaan paljon siitä, että ihmiset kokevat yksinäisyyttä. Nostaako Jumala mieleesi jonkun ihmisen, joka sinun tulisi kutsua mukaan juhlille tänä vuonna? Kunpa nämä juhlat voisivat olla täynnä yhteyden kokemista ja parantavia hetkiä myös heille, jotka kokevat elävänsä yksinäisyyden keskellä!

 

Kutsunkin jokaista meistä valmistautumaan juhlia varten rukoillen. Tullaan paikalle suurin odotuksin siitä, mitä Jumala voi näillä juhlilla tehdä! 

Minna Koivukoski Kesäjuhlien päälavan ohjelman tuottaja
JAA ARTIKKELI:

Aiheeseen liittyvää