›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Jippii Youth innosti Virroilla

Energinen Jippii Youth pysähtyi Virtain vapaaseurakuntaan kiertueellaan.
Pitkäperjantain nuorisotapahtuma veti Virtain vapaaseurakunnan tilat täyteen. Säännöllinen työ kantaa hedelmää, ja varkit löytävät tiensä mukaan toimintaan.

Virtain vapaaseurakunnan tapahtuma keräsi varhaisnuoria eli varkkeja tuvan täydeltä pääsiäisen ydinsanoman äärelle. Reilu 100 henkeä vetävä sali oli täynnä Jippii Youthin aloittaessa illan mukaansatempaavilla lauluillaan. Bändi koostuu noin kahdestakymmenestä nuoresta, joiden näky on kertoa musiikillaan Jeesuksesta. Jippii Youth keikkailee ympäri Suomea erilaisissa seurakuntien järjestämissä tilaisuuksissa ja tuo mukanaan iloa ja toivoa laulujensa kautta. Pääsiäisviikolla viiteen päivään oli mahdutettu yhdeksän tilaisuutta.

Virtain tapahtumaan tultiin myös lähipaikkakunnilta kuten Ruovedeltä, Kihniöltä ja Alavudelta.

Jippii Youthin innostavien laulujen välissä nuoret kuorolaiset Onni Lahti ja Naryam Katisko kertoivat koskettavasti ja mielenkiintoisesti uskostaan Jeesukseen ja siitä, että usko on ollut heille eri elämäntilanteissa suurena voimavarana ja turvana.

Tilaisuudessa puhui nuorisotyöntekijä ja evankelista Jari Korhonen Turusta. Varkkinuoret kuuntelivat tarkasti puhetta, johon sisältyi myös paljon henkilökohtaista kokemusta. Korhosen matka ala-asteen tarkkailuluokan oppilaasta innokkaaksi Jeesuksen seuraajaksi selvästi kiinnosti.

– Puheet jäivät kyllä mieleen, ja oli tosi kiva tutustua ja saada uusia kavereita. Laulut olivat kans tosi hyviä, koko tapahtuma oli ihan huippu, kiteytti tapahtuman antia yksitoistavuotias Lucas Rautalahti.

Säännöllinen työ kantaa hedelmää

Virroilla ja Ruovedellä järjestetään varkki-iltoja joka toinen viikko, illan toisena juontajana toiminut Noora Haapamäki kertoo. Illat on suunnattu 3-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Sitoutuneen tiimin  säännöllinen työ on kantanut hedelmää. Varkki-iltojen ohjelmaan kuuluu musiikkia, pelailua, yhdessäoloa hyvässä seurassa ja tietysti Raamatun sanaa. Arjen työstä vastaavalla tiimillä oli hyvä rakentaa myös varkkitapahtumaa. Koko seurakunta oli innoissaan mukana tukemassa ja rukoilemassa tapahtuman puolesta.

– Tapahtuma oli aivan mahtava! Minulle jäi erittäin siunattu ja iloinen mieli. Varkkinuoret kuuntelivat tosi tarkasti Jippii-nuorten todistuspuheenvuorot ja Jari Korhosen puheen.

– Jippii Youthin tutut ja innostavat laulut olivat monien nuorten huulilla, Haapamäki iloitsee.

Tilaisuuden jälkeen monet varkkinuoret halusivat yhteiskuviin Jippii Youth -nuorten kanssa. Palautteissa monet sanoivat: ”Paras ilta.” Illan päätteeksi herkuteltiin vielä jättinyyttäripöydässä.

Teksti ja kuva: Manuel Rautalahti
JAA ARTIKKELI:

Aiheeseen liittyvää