›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Base Special -kerhossa oli kuukauden vieraana televisiosta tuttu tähtileipuri

Elsi Hirvelä, Julius Shemeikka, Waltteri Kivimäki ja Vilho Koivukoski ovat innokkaita kerholaisia, joilta leipominenkin sujuu hienosti.
Kihniön vapaaseurakunnan järjestämässä Base Special -kerhossa odotetaan jännittyneenä illan päätähden vierailua. Koko suomi leipoo -ohjelmasta tuttu tähtileipuri Memmu saapui paikalle leipomaan lasten kanssa ja jakamaan myös ”onnellisen elämän reseptin”.

”Ohje elon onnellisen on pienen pieni vaan; elä Luojaan luottaen ja päivä kerrallaan”. Ohje on muistuttanut Memmua eli Merja Kohtalaa Jumalan huolenpidosta pikkutytöstä saakka. Juuri tämän reseptin hän halusi tänään kerholaisille jakaa.

– Rukous on se, jonka avulla saadaan yhteys Jumalaan, siitä tulee elämään onnellisuus ja kiitollisuus, Merja Kohtala kertoi kerholaisille.

Yksi kerhon ohjaajista, Silja Oksanen, muistutti toinen toistemme auttamisesta osana hyvää elämää. Televisio-ohjelmassa nähtiin, miten sielläkin Memmu oli valmis auttamaan ja tukemaan kilpakumppaniaan. Olemme täällä myös toisiamme varten.

Rasmus Malin ja Eemeli Karvinen leipomusten äärellä. Pojat kertovat kerhossa olevan mukavinta yhdessäolo, leikki ja syöminen.
Carolina Kivimäki keskittyy muffinssin täyttämiseen. Pöydän toisella reunalla kaksoissisko Jessica Kivimäki, kuvan etualalla Elina Uusi-Ristaniemi.

Tähtileipuri

Koko Suomi leipoo -ohjelmaan osallistuminen oli Memmulle ikimuistoinen ja ainukertainen juttu. Jo tiedon saaminen siitä, että hän oli tullut valituksi mukaan, aiheutti suuren tunnekuohun. Itse kisassa kaikki oli hienoa, erityisesti tähtileipurin essun saaminen on jäänyt mieleen. 

Tähtileipuri Memmun kanssa olikin nyt sitten hienoa päästä harjoittelemaan leipuritaitoja.  Toimeliaiden lasten käsissä syntyi mitä herkullisimman näköisiä värikkäitä pääsiäisleivoksia. Jokainen onnistui upeasti hienon koristelun tekemisessä, ja Memmu muistuttikin lapsia siitä, että jokainen on omien leipomuksiensa tähtileipuri.

Amanda Oksanen ja Neea Uusi-Ristaniemi tähtileipuri Memmun opissa.
Base-special porukka kiittää Memmua hänen mukanaolostaan, leipomisohjauksesta ja onnellisen elämän reseptin jakamisesta!

Vieraita ja vierailuja

Tällä kertaa Base Special -kerhon päätteeksi herkuteltiin siis upeilla leivoksilla, ensikuussa on taas uusi teema. Base Special- kerhossa musisoidaan ja leikitään yhdessä. Kaiken tekemisen keskellä rauhoitutaan myös kuuntelemaan hengellinen tuokio. Lisäksi mukana on joku erityinen vieras, tai sitten vieraillaan lähialueen kohteisiin. Viimekerralla käytiin painisalissa, jossa kerholaiset pääsivät itsekin treenaamaan painiotteita Lihapulla-painonnostajan kanssa. Kyseisen sketsihahmon takana oli voimamies Jyri Aittoniemi. Hän johdatti Mikael Törmän kanssa lapset elämän

kamppailujen ja puolustautumisen teemaan, myös hengellisestä näkökulmasta.

Salibandy – ja jääkiekkomaskeja valmistavassa Wall Mask -yrityksessä kerholaiset kävivät tutustumassa maalivahtien maailmaan. Samalla mietittiin, miten suojautua ja varustautua elämän peleissä.

Yhteiset pelit ja leikit kuuluvat kerhoon. Vilho Koivukoski keskittyy suoritukseen, ohjaaja Silja Oksanen sekä kaverit Julius Shemeikka ja Benjamin Annala tsemppaavat. Kihniön vapaaseurakunnan lapsi- ja nuorisotyön Base 55 -tila sijaitsee Kihniön keskustassa.
Daniel ja Vince Baribe, Julius Shemeikka, Vilho Koivukoski, Iita Lepistö ja Benjamin Annala (edessä) kuuntelevat tarkasti, mitä kerrottavaa Memmulla on.
Teksti ja kuvat: Heli Westerholm
JAA ARTIKKELI:

Aiheeseen liittyvää