›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Artikkelilistaus: Tommi Karjalainen

Vapaakirkon kirkkokunnanjohtajaehdokkaat Tommi Karjalainen ja Tommi Koivunen vaihtavat ajatuksia Vapaakirkon johtamisesta, Vapaakirkosta ja itsestään johtajina.
Viikkolehden lukijoilta kerättiin kysymyksiä esitettäväksi kirkkokunnanjohtajaehdokkaille. Seurasi paitsi vastauksia myös monia uusia kysymyksiä.
Menestyksekäs seurakuntatyö vaatisi pohjakseen kunnon opinnot, ymmärsi Tommi Karjalainen, kun oma työkalupakki alkoi olla tyhjä. Opintojen kautta itsestä löytyi yllättäviä lahjoja. Muut tosin olivat ne jo nähneet.
Hengellisen väkivallan taustalla saattaa olla vilpittömän hyviäkin tavoitteita. Niin oli aikanaan Mikael Elmolhodallakin. Eettisen kääntymyksen koettuaan hän puhuu nykyään hyve-etiikan puolesta.

Vaatiiko Jeesus aivan liikaa Matteuksen evankeliumin lukujen 5–7 Vuorisaarnassaan?

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille. Kirjaudu sisään tai ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia.

Olivatko alkuseurakunnan apostolit kiireisiä jokapaikanhöyliä? Ehkä he johtivat ylistystä, keräsivät kolehdin, hoitivat miksauksen, jakoivat ehtoollisen ja sulkivat ovet.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille. Kirjaudu sisään tai ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia.

Luetuimmat

Uusimmat