›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Vapaakirkkoon haetaan uutta nuorisotyönjohtajaa

Nuortenteltassa oli tunnelma katossa kesäjuhlilla 2023. Kuva: Melina Ilkka
Nuorisotyönjohtajalta toivotaan panosta etenkin paikallisen työn tukemiseen ja apuun sen kehittämisessä.

Nykyinen nuorisotyönjohtaja ja Suomen Vapaakirkon Nuoret ry:n toiminnanjohtaja Tommi Koivunen valittiin marraskuussa 2023 Vapaakirkon uudeksi kirkkokunnanjohtajaksi. Hän siirtyy uuteen tehtävään kesän 2024 kuluessa. Hänen seuraajansa rekrytointia edistämään perustettua työryhmää johtaa Vapaakirkon talous- ja hallintojohtaja Kimmo Kaartama. Vapaakirkon hallitusta edustavat ryhmässä Marika Hakola ja Jari Kaari ja SVN:n johtokuntaa Heidi Poikonen, Eero Kinnunen ja Satu Kettunen. 

Tavoite on, että uusi nuorisotyönjohtaja ja SVN:n toiminnanjohtaja valitaan kevään 2024 aikana. Tehtävä on avoimessa haussa, joka päättyy helmikuun puolivälissä. 

– Haku on avoin, sillä haluamme hakemuksia myös sellaisilta henkilöiltä, joita rekryryhmä ei osaisi ajatella tehtävään, kertoo Heidi Poikonen.

Koska tehtävä on Vapaakirkossa keskeinen, työryhmä keräsi näkemyksiä sitä koskevista odotuksista seurakuntien vastuullisilta. 15 vastauksessa korostui etenkin tarve paikallisen työn tukemiseen ja apuun sen kehittämisessä.

Teksti: Maija Latvala
JAA ARTIKKELI:

Aiheeseen liittyvää