›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Pääkirjoitus: Avaruuden pääkaupunki kutsuu juhlille

Juha-Pekka Hopeavuori ja Ari Urhonen saivat kesäjuhlaisännän kapulan haltuunsa kesän 2023 juhlilla Tampereen Teopoliksessa. Kuva: Pia Korhonen
Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, jossa on tilaa kaikelle hyvälle — myös Vapaakirkon ja Seinäjoen vapaaseurakunnan järjestämälle valtakunnalliselle kesätapahtumalle, joka valtaa Seinäjoki Areenan 7.–9.6.2024. Etelä-Pohjanmaan tapahtumakaupungista sanotaan: ”Ei sellaista tapahtumaa, jonka vuoksi ei katuja suljettaisi.”

Tapahtumassa lähestytään kesäjuhlia uudella konseptilla. Seinäjoki Areenan A-hallin täyttää messukylä ohjelmalavoineen, kokemuksellisine messupisteineen, ravintola – ja kahvilakohtaamispaikkoineen sekä lasten- ja varkkien puuha-alueineen. Messukylässä on myös mielenkiintoisten kaupallisten toimijoiden esittelypisteitä. Pihan puolelta löytyy muun muassa skeittirata ja nuorten hengailualue, joten kaikenikäisille riittää ihmeteltävää. Näillä juhlilla on siis hieno mahdollisuus pysähtyä tapaamaan niin vanhoja kuin uusiakin tuttavia.

Yhteiselle tielle on helppo lähteä, ja apua löytyy eksyvälle!

Kesäjuhlien Yhteisellä tiellä -teeman kautta lähestytään elämän perimmäisiä kysymyksiä. Ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma- ja musiikkikattaus on tarjolla Areenan B-hallissa. Vapaakirkon yli 100-vuotisen työn erityispiirre on, että haluamme pitää hengellisiä asioita esillä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Siksi on ilo kutsua ennakkoluulottomasti kaikenlaisia ihmisiä mukaan tapahtumaan, joka on alkukesän kohokohta. Yhteiselle tielle mahtuu jokainen! Tehdään kesäjuhlista myös uuden sukupolven perinne, jonka keskiössä on yhteinen ilosanoma. Jeesus on tie, totuus ja elämä — meidän yhteisen juhlamme aihe.

Tänä kesänä myös sekä juhlaohjelman että kaiken juhlia koskevan tiedon helpon saatavuuden ja opastamisen osalta tehdään uudistuksia. Ne auttavat jokaista saamaan kaiken irti kesäjuhlista. Yhteiselle tielle on helppo lähteä, ja apua löytyy eksyvälle!

Kesäjuhlilta tulee jäämään paljon hyviä muistoja taivaan ja maan väliltä.

Nyt ei kannata suunnitella yhden päivän pikakäyntiä kesäjuhlille. Jos Seinäjoen lähialueelta suinkin löytyy ystäviä, sukulaisia tai muuta mukavaa käyntikohdetta, kannattaa yhdistää se juhlamatkaan. Uskomme, että Seinäjoen kesäjuhlilta tulee jäämään paljon hyviä muistoja taivaan ja maan väliltä. Ei muuta kuin porukalla liikkeelle — nyt se nimittäin kannattaa.

Ari Urhonen ja Juha-Pekka Hopeavuori Kesäjuhlaisännät
JAA ARTIKKELI: