›› Kristillisen kirjallisuuden ja musiikin verkkokauppa.

nettikirjakauppa-2015

MAINOS

Search

Kohtaamisen Areenalle odotetaan jopa 15 000 kävijää

Nuorten kesäklubin tunnelmia vuoden 2017 kesäjuhlilta. Kuva: Juha-Pekka Hopeavuori
Seinäjoki Areena on laajentunut siitä, kun lakeuksilla juhlittiin edellisen kerran vuonna 2015.

Nyt kesäjuhlilla on lähes puolet edellisiä juhlia enemmän tilaa pari vuotta sitten valmistuneen B-areenan myötä. Päälavan ohjelma tapahtuukin uudella B-areenalla, johon mahtuu 2500 istumapaikkaa.

 – Areenat A ja B ovat samaa kokonaisuutta ja mahdollistavat juhlilla tapahtuvaa Jumalan ja ihmisten kohtaamista entistä paremmin, Tommi Mäki iloitsee. 

Tommi Mäki Seinäjoen vapaaseurakunnasta luotsaa Kohtaamisen areenaa Vapaakirkon kesäjuhlilla.

Kesäjuhlat täynnä kohtaamisia

Pääovista sisään tultaessa astutaan A-areenalle, joka kantaa kesäjuhlilla nimeä Kohtaamisten areena. Alueella on iso messukylä, jossa monet yritykset ja yhteisöt ovat esillä. 

Messukylän lisäksi Kohtaamisen areenalla on 200 pöydän ruokailualue, jossa on hyvä vaihtaa kuulumisia herkullisten tarjoilujen äärellä. Juhlilla on haluttu erityisesti panostaa lapsiin ja nuoriin. 

– Nuoren polven kohtaamisia varten pystytetään salibandykaukalo, Mustameri, pomppulinna, skuutti ja skeittiparkki ja tietysti kepparimaneesi, Tommi Mäki nauraa. 

Kesäjuhlat ovat rakentumassa Seinäjoelle ehkäpä isompana kuin koskaan ennen.

Kohtaamisen areenalle nousee myös oma ohjelmalava, jossa on luvassa mielenkiintoisia keskusteluja ja tietoiskuja. Lavalla myös pohjustetaan päälavalla tapahtuvaa ohjelmaa haastattelemalla artisteja ja puhujia. 

– Eikä tässä vielä kaikki, sillä joen ja hallin väliin tulee tapahtumapiha, josta löytyy lapsille ja nuorille lisää aktiviteetteja ja vanhemmille tietysti grillimakkaraa. Areenan ympäristössä on kaikkiaan 2000 autopaikkaa. 

– Seinäjoelle on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla, läheltä ja kaukaa. Odotamme juhlille 15 000 kävijää. Kesäjuhlat ovatkin rakentumassa Seinäjoelle ehkäpä isompana kuin koskaan ennen, Tommi Mäki päättää pohjalaisittain hymyillen. 

Kohtaamisen areenalle rakentuvasta Messukylästä on järjestöillä ja yrityksillä mahdollisuus ostaa näkyvyyttä varaamalla messuständin tai mainostilaa screeniltä tai printtijulkaisusta. Koko Etelä-Pohjanmaan alueelle leviävä printtijulkaisu tavoittaa 55 000 kotitaloutta. Kun haluat varata paikan, ole yhteydessä Tommi Mäkeen.  

Tekstit: Manuel Rautalahti
JAA ARTIKKELI:

Aiheeseen liittyvää