Salasana unohtunut?

7.–9.9. tapahtuu jotain, mitä ei kannata ohittaa. Silloin vietetään 25-vuotiaan Kiponniemen juhlavia ystäväpäiviä.

Vaikka päivät kestävät vain viikonlopun, on sinne lupautunut harvinainen puhujakvartetti. On kaksi entistä kirkkokunnanjohtajaa, Jorma Kuusinen ja Olavi Rintala. On Kiponniemen nykyinen isäntä Pertti Räty ja hänen edeltäjänsä, ikimuistoinen Kalevi Rautjoki. Musiikkia ja runoa on myös luvassa.

Ohjelma ei ole kovin tiukka, joten aikaa jää ulkoiluun, saunomiseen, tuttujen kanssa juttelemiseen ja rukoukseen. Isäntinä ja emäntinä toimii tukirenkaan lehteä tekevä Kippostiimi.

Kaikki ovat päiville tervetulleita! Päärakennuksen uudistettuihin huoneisiin ja kauniisiin huviloihin kannattaa käydä tutustumassa.  Tukirenkaan jäsenille koko viikonloppu on ilmainen.

Leena Brandt-Haapamäki

_ _ _

Syystalkoot

Kirkkokunnanjohtajan pääkirjoitus (SVL 33) herätti ajatuksen, joka kenties useankin seurakuntalaisen mielessä pyörii uskonelämän alkuvaiheessa. Nyt on mahdollisuus kyseisen kirjoituksen pohjalta toteuttaa ”leipätyötä osana Jumalalta saatua kutsumusta” esimerkiksi Kiponniemen syystalkoissa syyskuun 10. päivä alkavalla viikolla.

Muutaman kerran mukana olleena haastan sinut mukaan kaunistamaan ja kunnostamaan meille uskottua Jumalan ja ihmisen kohtaamispaikkaa.

Lehdessä (SVL 34) kerrottiin tulevaisuuden suunnitelmista kurssikeskuksemme laajentamisesta ja toiminnasta, joka merkittäviltä osin on vapaaehtoisen aktiivisuuden varassa.

Ei tarvitse olla minkään ammatin taitaja voidakseen palvella Herraa. Uskon, että jokaiselle halukkaalle löytyy palvelutehtäviä. Kenties sinulla pysyy pensseli, harava tai marjanpoimuri kädessä. Kuulemma myös ompelijalle ja hitsarille voisi olla tehtävää. ”Erikoismiehetkin” voivat itselleen sopivaa pestiä Kiponniemestä kysellä.

Halukkuutesi osallistumiseen talkooviikkoon toivotaan ilmoitettavan Kiponniemen toimistoon vaikkapa puhelimitse 0407722844 arkisin kello 10–13 tai sähköpostilla kiponniemi@svk.fi

Olavi Huovinen

Artikkelikuva: Kiponniemi-arkisto