Salasana unohtunut?

Evankeliointikanava Take the Gospel oli erittäin onnistunut. Kanavan ajatuksena oli tarjota mahdollisuus osallistua katuevankeliointiin yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Tavoitteena oli laskea kynnystä ihmisten kohtaamiseen ja evankeliumin jakamiseen luonnollisella tavalla.

Kanavaan osallistui kahdeksan YWAM-tiimiläistä ja viisitoista kesäjuhlavierasta, jotka jakautuivat kolmeen tiimiin. Osallistujien ikäjakauma oli 16–70 vuotta.

Avautumisia ja pari keskisormea

Lämmin lauantai-ilta oli houkutellut sankan joukon tamperelaisia Sorsapuistoon nauttimaan kesästä, joten suuntasimme kaikki yhdessä sinne.

Olimme ottaneet kanavan ydinajatukseksi kesäjuhlien yhteisen teeman: arvokas. Tarkoituksenamme oli kertoa rakastavasta Jumalasta, jonka silmissä jokainen on arvokas. Teeman mukaisesti halusimme kohdata ihmisiä heidän omilla ehdoillaan.

Monilla oli suuri tarve avata omaa elämäänsä, toiset taas kaipasivat rukousta. Muutamat torjuivat täysin ajatuksen minkäänlaisesta hengellisestä keskustelusta, ja taisi illan aikana muutama keskisormikin nousta.

Sanoma rakastavasta Jumalasta kirvoittaa monenlaisia reaktioita!

Sovitusta hengellisestä väkivallasta

Saimme todistaa Jumalan rakkaudesta hengellisille etsijöille, kyynisille nuorille ja vaikeissa elämäntilanteissa oleville. Monet keskustelut venyivät jopa tunnin mittaisiksi. Ovet avautuivat kun ihmiset saivat kokea itsensä arvokkaiksi!

Yksi koskettavimmista kohtaamisista oli joukko nuoria aikuisia, joiden kanssa keskustellessa pintaan nousi suurta uskonnollisuuden ja hengellisen väkivallan aiheuttamaa kipua ja siitä seurannutta vihaa. Tiimiläisemme kyynelsilmin esittämä anteeksipyyntö ja todistus rakastavasta Jumalasta upposi syvälle heidän sydämiinsä.

Me YWAM Teopoliksessa uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus kuulla ilosanoma Jeesuksesta Kristuksesta!

Henri Hermunen
YWAM Teopolis

Artikkelikuva: Kaksi kolmesta tiimistä oli valmistautumassa evankeliointiin. Kuva: Henri Hermunen