Salasana unohtunut?

Tänä vuonna Vapaakirkon lähetyksellä on kesäjuhlilla paljon erityistä ja mielenkiintoista ohjelmaa. Perjantaina aloitamme Israel-seminaarilla, jonka aiheena on Jumalan silmäterä. Olemme saaneet puhujavieraaksemme Michael Yaronin, jolla on paljon hyvää ja ajankohtaista sanottavaa. Tilaisuudessa julkaistaan myös Graham Turnerin uusi kirja Messiaan kansa, tule katsomaan, mistä on kyse.

Summerhope tapahtumassa kello 21 tutustumme keväällä toteutettuun Brasilian aktioon nimeltä Legacy project. He myös julkaisevat kyseisestä matkasta trailerin, joka on todella upea!

Tiimi Himalajalta

Lauantai-aamuna kello 10 meillä on Maailman lähetys nyt -seminaari, jossa saamme kuulla terveisiä Lähi-idästä ja Aasiasta. Mikäli sydämelläsi ovat ihmiset, jotka eivät ole kuulleet Jeesuksesta, tämä seminaari varmasti rohkaisee ja innostaa sinua! Mukana tilaisuudessa ja muutenkin kesäjuhlilla on myös aktiotiimi Himalajalta.

Tämän jälkeen kello 15 pääsemme yhdessä viettämään lähetysjuhlaa. Tässä legendaarisessa kokouksessa kuulemme terveisiä maailman jokaisesta kolkasta.Georgi Zafirov Bulgariasta jakaa meille Apostolien tekojen 10. luvun jakeista 34–38. Olet todella tervetullut yhteiseen juhlaan!

Everestiltä itään

Tänä vuonna juhlilla on myös kokouksia eri kielillä. Arabiankielinen tilaisuus on lauantaina klo 12.30–13.45 ja farsinkielinen tilaisuus klo 16.30–17.45. Jos tunnet henkilöitä, joita tilaisuudet kiinnostaisivat, kutsu ystäväsi mukaan.

Näytämme myös joka päivä paljon kehuja saaneen Everestiltä itään -dokumentin (tekstitykset suomeksi), jossa paneudutaan Raamatun käännöstyöhön ja siihen, kuinka Vesalaisten perhe teki elämäntyönään yhden kansan unelmasta totta. Dokumentti näytetään auditoriossa ja se kestää 38 minuuttia. Näytösajat ovat: perjantaina kello 20.30, lauantaina kello 14.00 ja sunnuntaina kello 9.00.

Lähetysbasaari

Lähettien kohtaamispaikassa tapahtuu jälleen monta iloista jälleennäkemistä. Kuva: SVK-lähetys

Lähetyksellä on tietysti myös paljon muuta mielekästä ohjelmaa. Tuttu lähetysbasaari palvelee taas koko kesäjuhlien ajan.
Siellä pääset tutustumaan lähetystyöntekijöihimme henkilökohtaisemmin ja kuulemaan myös heidän tarinoitaan.

Katso juhlaohjelmasta tai nettisivuilta tarkat ajat, jolloin kukakin on vuorossa. Tule hyvissä ajoin, sillä esitelmän jälkeen sinulla on mahdollisuus jutella lähettien kanssa henkilökohtaisesti.

Erityisesti haluamme rohkaista nuoria, joilla on näky lähetystyöstä, menemään rohkeasti juttelemaan läheteille, he mielellään rohkaisevat ja tukevat sinua! Sillä lähetystyö on meidän kaikkien yhteinen juttu!

Myyntipisteemme on taas täynnä kaikkea mielenkiintoista ympäri maailmaa, tule ottamaan selvää mitä kaikkea on tarjolla.

Arpajaiset

Mikäli tykkäät jännityksestä ja lähetystyöstä, on nyt oiva tilaisuus osallistua lähetysarpajaisiin. Kaikki tuotto menee lähetyksen hyväksi ja pääset jännittämään, saatko osasi palkinnoista, jotka ovat tänäkin vuonna todella upeat. Samsungin älypuhelin, Halosen 100€ lahjakortti, Urho Räsäsen upea taideteos, käsin tehty päiväpeitto, design-tarjoilukulho tai hopealusikat voivat kuulua viikonlopun jälkeen sinulle!

Kesäjuhlat on siis täynnä elämää ja merkittäviä kohtaamisia. Olet erittäin tervetullut sellaisena kuin olet, nauttimaan yhteisestä juhlasta ja inspiroitumaan siitä, mitä Jumala tekee koko ajan ympäri maailman — rakastaen ihmisiä rakastamaan ihmisiä!

Roni Zidbeck

Artikkelikuva: Suomessa parhaillaan vieraileva aktiotiimi Himalajalta on mukana myös kesäjuhlilla. Kuva: Pia Korhonen

_ _ _

KUMMILAPSITOIMINTA TUTUKSI

Kummitapaamisessa kuullaan terveisiä mm. Nepalista, jossa kummimatkalaiset vierailivat myös kyläkouluissa. Kuva: KLK

Näyttelyteltassa Kehitysmaiden lasten koulutustuki ry:n (KLK) esittelypisteessä voi tutustua yhdistyksen kummikohteisiin Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Videon kautta pääsee mukaan muun muassa huhtikuussa toteutuneelle kummimatkalle Nepaliin, jossa ryhmä vieraili kolmessa kummikohteessa.

Lauantai-iltapäivän kummitapaamisessa Teopoliksessa kuullaan Nepalin-matkalle osallistuneiden kummien lisäksi Ecuadorin kummikohteessa vapaaehtoistyössä olleen Sebastianin ja Kiinan kummiyhteyshenkilö Arjan terveisiä. Kaikki kummilapsitoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tapaamiseen.

Kummilapsipisteestä voi myös saada oman kummilapsen tai ryhtyä kannattajaksi vaikkapa Tansanian AIDS-orpojen tai Intian kausityöläisten lasten koulutushankkeeseen.

Pirjo Kuosmanen