Salasana unohtunut?

Vapaakirkon kesäjuhlien järjestelypäällikkö Eero Voutilainen, miten Kuopio-halli, Hatsalan koulu ja Kuopion vapaakirkko tiloina vaikuttavat juhlien järjestelyyn?

– Kuopio-halli on ihanteellinen paikka järjestää kesäjuhlien kaltaisia tapahtumia. Sijainti moottoritien välittömässä läheisyydessä takaa sujuvan saapumisen juhlille. Lisäksi läheiset koulut tarjoavat täydentäviä tiloja juhlien käyttöön.

Hallia on hiljattain saneerattu ja Hatsalan koulun yhteyteen on rakennettu kokonaan uusi ruokala. Niinpä juhlien ruokailut järjestetään tulevilla juhlilla poikkeuksellisen upeissa puitteissa. Myös tarjottavien aterioiden sisältöön panostetaan erityisesti. Kannattaa tulla nauttimaan.

Oheistapahtumia järjestetään myös Kuopion Vapaakirkossa, Kemilänrinne 3. Matkaa hallilta kirkolle on vajaat kaksi kilometriä. Matka on kohtuullinen, vaikka kävellen, mutta autoilevallekaan pysäköinti ei tuota mitään ongelmia.

Kuinka vapaaehtoisten rekrytointi on sujunut?

– Vapaaehtoisten rekrytointi on käynnissä jatkuvasti. Tilanne on tällä hetkellä kohtuullisella tasolla. Aiempien juhlien kokemuksista tiedämme, että aktiivisuus lisääntyy juhlien lähestyessä. Tarvetta on erityisesti kortillisista järjestyksenvalvojista, joita kaivataan myös liikenteenohjaukseen. Työryhmien vetäjien yhteystiedot löydät www.kesajuhlat.fi-sivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla palvelemaan.

Mitkä ovat suurimmat haasteet juhlien järjestelyssä?

– Suuria haasteita? Kyllä! Pyydämme muistamaan tulevia kesäjuhlia rukouksin. Ymmärrämme kuinka riippuvaisia olemme Jumalan armosta ja avusta.

Harras toiveemme on, että Kuopio saisi kokea kosketuksen Jumalan taivaasta. Tahtoisimme nähdä ihmisten löytävän kestävän perustuksen elämäänsä. Kesäjuhlien teemassa ja ohjelman sisällössä tämä on johtavana ajatuksena.

Me vapaakirkollinen kansa tunnemme monesti pienuutta, kun vertaamme itseämme suurempiin herätysliikkeisiin. Siksi on tärkeää, että tulemme kerran vuodessa yhteen juhlien merkeissä. Olet sydämellisesti tervetullut Kuopioon. Tehdään yhdessä hyvät kesäjuhlat.