Salasana unohtunut?

Tuore kihlapari Liisa Ilomäki ja Jukka Karppinen

– Järjestelyt olivat mielestämme onnistuneet hyvin, hiukan jäimme kaipaamaan parempia opasteita Martinsaloon sekä ylistyslaulujen sanat olisivat voineet olla enemmän esillä screenillä. Äänentoisto ja miksaus saa kiitoksen.

– Tapahtumista Lähetysseminaari oli hyvin valmisteltu, erityisesti Helena Lintisen puhe ”Rukoile, rakasta, rohkaise ja rahoita”. Porin vapaakirkossa esitetty Marianne Salminen & bandin konsertti oli poikkeuksellisen hyvä ja monipuolinen: musiikki, kuvat ja tanssi.

Mehis Metsalan puhe sunnunnuntain aamukokouksessa ”Älä pelkää” oli koskettava. ”Vaikeuksien kautta oppii, mutta vielä tärkeämpää on luottaa ja turvautua Jumalaan, kun elämässä on helppoa ja menee hyvin.”

Linnea Koivu, Jemina Könssi, Eevi Koivu ja Oona Saarinen

– Nämä olivat hyvät, kivat juhlat. Varsinkin Summerhope-tilaisuudet ja ylistysbiisit olivat hyviä. Biisit olisivat voineet olla alkuperäisellä kielellä, englanniksi.

Lahjakkaat bändit saivat Saariselta, Koivuilta ja Könssiltä kiitosta. Tietenkin on ollut kiva tavata myös tuttuja.

– Kotiin viedään väsymys, hyvä fiilis ja rohkaistunut olo: meidän tulee etsiä enemmän Jumalan valtakuntaa.

Jarmo Luomala ja Joosua Rina

– Juhlista jäi hyvät fiilikset. Osallistuin evankeliointikanavaan ja sen jälkeen kokemus evankelioinnista Porin kaduilla oli mahtava.

Miesten mielestä hyvää antia olivat myös tuttujen tapaaminen ja ylistyslaulut, joista osa oli uusia tuttavuuksia. Samoin psalmi 91 tuli tärkeäksi:

– Jumalan rakkaus ei petä ja on joku, joka rakastaa.

Samoin Pori, Rinan appivanhempien kotikaupunki sai kiitosta. Samoin hyvin toimiva vapaaseurakunta. Johannes Saranpään puhe Summerhopen päätöstilaisuudessa oli rohkaiseva kutsu seurata Jeesusta ja antaa elämä hänelle kokonaisvaltaisesti.

Teksti ja kuvat: Hilkka Koivusalo